post

Voorbeschouwing Woudia 1 – SV WMC 1

Vanmiddag komt SV WMC BIJ Woudia op bezoek. WMC is een fusieclub en de afkorting staat daarom voor Waard ’75-Molen Boys Combinatie. Het is de redactie niet bekend of WMC ooit bij Woudia gespeeld heeft; de kans is dus groot van niet.

WMC een taaie tegenstander

Na afgelopen seizoen als keurige middenmoter in de 4e klasse B te zijn geëindigd, zag de club WMC met lede ogen trainer Arnold de Block met een groot aantal 1e-spelers naar een naburige club vertrekken. Dit heeft de selectie van WMC uiteraard geen goed gedaan. Het is daarom niet verwonderlijk dat de club dit seizoen matig presteert. Alle 10 tot op heden gespeelde wedstrijden werden verloren, met uitschieters tot wel 12-0 (tegen De Valken). De enige 2 doelpunten die WMC heeft weten te scoren vielen in de thuiswedstrijd tegen SC Dynamo. Het is knap dat het team, ondanks de zwaar tegenvallende resultaten, o.l.v. trainer/coach Rajesh Biseshar de moed en werklust er in weet te houden en door blijft spelen in deze competitie die eigenlijk een maatje te groot (b)lijkt te zijn.

Begin november won Woudia de uitwedstrijd bij WMC met 0-5 maar toen bleek wel dat WMC een taaie tegenstander is want het eerste doelpunt viel pas na een half uur spelen.

Woudia

Woudia speelde z’n laatste wedstrijd op 9 december. Toen werd knap met 0-3 van De Valken gewonnen, een goed vervolg op de winst op St. George een week eerder. Het was jammer dat deze goede reeks niet doorgetrokken kon worden door de afgelasting van de wedstrijden tegen RKEDO en KSV. Afgelopen zondag stonden de witte leeuwen te trappelen om op volle oorlogssterkte aan te treden tegen Victoria O. Om onbegrijpelijke redenen werd deze wedstrijd (op kunstgras !) afgelast ondanks dat het prachtig weer was.

Trainerscarrousel

De voorbije winterstop stond voor Woudia in het teken van de op volle snelheid draaiende trainerscarrousel. Nadat de huidige trainer Frank Knijn te kennen had gegeven na dit seizoen niet verder te gaan bij Woudia, moest het bestuur op zoek naar een nieuwe trainer. In de wandelgangen werd verteld dat er zich meer dan 10 sollicitanten hadden aangediend. Blijkbaar is Woudia ook voor de kenners een mooie club om aan de slag te gaan ! Uiteindelijk werd in oud-Woudia 1-speler en voormalig trainer/coach van Woudia 2, Edwin Degenaars een jonge, ambitieuze trainer voor de komende seizoenen gevonden. Wij wensen hem hierbij alvast veel succes.

Hoofdsponsor GRANDO

Ook werd in de winterstop bekend dat GRANDO Keukens & Bad de komende 4 seizoenen hoofdsponsor van Woudia gaat worden. Tijdens de besprekingen hiervoor bleek eigenaar Ramon Rinkel bevlogen en ambitieus te zijn. “Er groeit iets moois bij Woudia …”

Veel (voetbal)plezier vanmiddag !

M.

P.S.
De velden van Woudia lagen er zaterdagmiddag om 16:00 uur prima bij.
Zondagmorgen worden de velden om 9:00 uur opnieuw gekeurd om te bepalen of bovengenoemde wedstrijd door kan gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.