post

Jeugdnieuws januari

JEUGDAGENDA 2018-2019

15 juni 2019                 Woudia jeugdtoernooi

16 juni 2019                 Penaltybokaal en mixtoernooi

Spelregelbewijs: Dit seizoen zijn alle jeugdleden die zijn geboren in het jaar 2002 aan de beurt om het spelregelbewijs te behalen. De spe(e)l(st)ers die in 2002 zijn geboren moeten hun spelregelbewijs uiterlijk eind van dit seizoen hebben behaald, anders mogen zij het seizoen 2019-2020 niet voetballen! Woudia heeft als doelstelling dat iedereen uiterlijk mei het spelregelbewijs heeft behaald, anders hebben we problemen bij de nieuwe teamindeling voor volgend seizoen. De betreffende spe(e)l(st)ers hebben al bericht hierover gehad en je kunt er mee gaan starten (de eerste is al begonnen)! Denk nou niet: “ooh mei, dat duurt nog een hele tijd”, want voor je het weet is het zover. Het voorjaar komt er straks aan, misschien wel examens, proefwerkweken, etc., etc. en dan ontbreekt het je aan de tijd. Nu zijn de wedstrijden en trainingen (regelmatig) afgelast, gebruik deze tijd om je spelregelbewijs te halen! Het is niet moeilijk, als het goed is zijn de (meeste) regels al bekend voor je. Hierbij het verzoek om tijdig het spelregelbewijs te behalen en om er (voor zover je dat nog niet gedaan hebt) op korte termijn mee aan de slag te gaan!

Gebruik zaal de Schalm bij afgelasting wedstrijden: Wij willen allemaal weer graag van start na de winterstop, maar Koning Winter denkt daar iets anders over en zorgde voor wat sneeuw en vorst. Daardoor werden de trainingen en wedstrijden van deze week afgelast. Dit kan de komende periode natuurlijk nog wel vaker gebeuren. Als de wedstrijd is afgelast, of er is geen wedstrijd gepland maar je wilt toch met je team even lekker voetballen, kun je hiervoor 3 keer per seizoen gebruik maken van de sportzaal van de Schalm. Dit geldt voor alle jeugdteams t/m de JO15 pupillen. Deze teams hebben de mogelijkheid om samen met hun begeleider de sportzaal van de Schalm 3 x te gebruiken op de zaterdag (tenzij er al een andere reservering is op dat moment) in de maanden december t/m februari. Als je hiervan gebruik wilt maken dan kan de begeleider contact opnemen met Michèl Rood op telefoonnummer 06-10898046 of 0228-721904.

Teamactiviteit: Gedurende het seizoen kunnen de (begeleiders van de) jeugdteams een teamactiviteit organiseren. Sommige teams doen dit tijdens de winterstop en andere bijv. als een mooie en gezellige afsluiting van het voetbalseizoen. Woudia stelt per jeugdspeler een vergoeding  beschikbaar voor (een deel van) de gemaakte kosten. Deze bijdrage is met ingang van 1-1-2019 verhoogd naar EUR 6,– per jeugdspeler. De begeleiders kunnen na afloop van de activiteit de bijdrage aan de penningmeester vragen. Dit kan rechtstreeks ([email protected] of [email protected]), of via iemand van de jeugdcommissie ([email protected]). Willen jullie ons er na afloop ook van laten meegenieten door een stukje en eventuele foto’s naar ons te mailen om op de site te plaatsen? Dit kan naar [email protected] Alvast bedankt!

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.