post

St. George 1 – Woudia 1

St. George – Woudia

In een winderig Spierdijk trad Woudia 1 afgelopen zondag aan tegen St. George 1. Voor Woudia-trainer Frank Knijn een thuiswedstrijd en voor de spelers van Woudia 1 een weerzien met hun trainer van vorig jaar: Ricardo Appelman.
De wedstrijd begon slordig, beide ploegen maakten van hun kansen geen doelpunten. Vlak voor rust wordt de ban echter gebroken door Arjan. Met een boogballetje stuurt Sjors hem de diepte in en Arjan rond deze steekpass op prachtige wijze af: 0-1. Dit was tevens de ruststand.
Na rust dringt St. George aan en speelt de wedstrijd zich vooral af op de helft van Woudia. De verdediging van Woudia houdt goed stand en door een aantal counters ontstaan er zelfs kleine kansen op de 0-2.
De 0-2 valt niet, wel een speler van St. George, in de 16-meter van Woudia, waarop de scheidsrechter een penalty geeft. Keeper Rick Manshanden stopt de penalty en de wedstrijd eindigt in 0-1! Het slotoffensief van St. George mocht niet baten en de Woudianen gaan met drie zwaarbevochten punten naar huis.


From St. George 1 – Woudia 1. Posted by Woudia on 12/04/2018 (49 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.