post

Jeugdnieuws december

JEUGDAGENDA 2018-2019

22 december 2018         Woudia zaalvoetbaltoernooi in De Sluis

21 januari 2019            JC-vergadering bij John de Haas

25 februari 2019           JC-vergadering bij Michèl Rood

18 maart 2019              JC-vergadering bij Sandra Balk

29 april 2019                JC-vergadering bij Marco Snip

27 mei 2019                 JC-vergadering bij Jos Dekker

15 juni 2019                 Woudia jeugdtoernooi

16 juni 2019                 Penaltybokaal en mixtoernooi

24 juni 2019                 JC-vergadering bij Nicolette Bijlsma

Contributie: afgelopen periode hebben alle (jeugd)leden bericht gehad over de betaling van de contributie. Dit jaar ging dit voor het eerst via ClubCollect. Helaas ging dit in een aantal gevallen niet helemaal vlekkeloos en lukte het soms niet om de contributie via ClubCollect te betalen. Dit vinden we heel vervelend. Onze bedoeling is namelijk om de wijze van betaling voor iedereen eenvoudiger te maken en natuurlijk niet om jullie bij de betaling te laten vastlopen! Als je wilde betalen via ClubCollect maar daarbij tegen een probleem aanliep, verzoeken wij je om even een mailtje te sturen naar ilona@woudia.nl. In veel gevallen kan Ilona dan het proces “resetten”. Dan krijg je een nieuwe mail toegestuurd en kun je alsnog via ClubCollect eenvoudig betalen weet ik inmiddels uit eigen ervaring. Onze verontschuldigingen voor de eventuele overlast die een aantal van jullie nu  hebben ervaren, we gaan er vanuit dat dit volgend jaar beter gaat!

Trainingen in de kerstvakantie: In de kerstvakantie zijn er geen trainingen, tenzij de trainer anders met jullie afspreekt. Informeer dus even bij je trainer. Vanaf 7 januari zijn de trainingen weer volgens het schema.

Tussenstand penaltybokaal: Natuurlijk wordt er dit seizoen ook weer gestreden om de penaltybokaal. De strijd die tijdens het Woudia mixtoernooi (op 16 juni 2019) zijn hoogtepunt zal bereiken. Want dan mogen degenen die tijdens dit seizoen de meeste penalty’s hebben gescoord het tegen elkaar opnemen. Ze mogen dan op het grote doel hun kunsten laten zien en proberen de keeper van de selectie te verschalken! Het is op momenteel nog lang niet duidelijk wie het tegen wie gaat opnemen, we zijn immers net halverwege het seizoen. Maar we laten hierbij even de tussenstand zien. Dit zijn de drie personen van jullie team die er nu het beste voor staan. Als je er nu niet tussen staat, er is nog niets verloren. Probeer op de zaterdagen de penalty’s er in te schieten en wellicht sta jij dan wel in de finale! Bij de JO11-1 hebben Huub de Vries en Chris Rood er beide 7 gescoord en Sherina Bennis 5. Bij de JO10-1 hebben Arie Out, Storm Karsdorp en Jens van den Berg allemaal 7 x gescoord. Bij de JO9-1 heeft Jelmer Stap er 8 ingeschoten, Thijs Bot 7 en Menno Liefhebber en Finn van Klingeren allebei 6. Het team JO8-1 gaat na de winterstop kijken wie de meeste penalty’s er in kan schieten. Veel succes allemaal!

Gebruik zaal de Schalm bij afgelasting wedstrijden: Als de wedstrijd is afgelast, of er is geen wedstrijd gepland maar je wilt toch met je team even lekker voetballen, kun je hiervoor 3 keer per seizoen gebruik maken van de sportzaal van de Schalm. Dit geldt voor alle jeugdteams t/m de JO15 pupillen. Deze teams hebben de mogelijkheid om samen met hun begeleider de sportzaal van de Schalm 3 x te gebruiken op de zaterdag (tenzij er al een andere reservering is op dat moment) in de maanden december t/m februari. Als je hiervan gebruik wilt maken dan kan de begeleider contact opnemen met Michèl Rood op telefoonnummer 06-10898046 of 0228-721904.

Fijne dagen: Nog even en dan is 2018 voorbij. Voor mijn gevoel is het nog helemaal niet zo lang geleden dat we de startavond van het voetbalseizoen hadden. Afgelopen periode hebben we heerlijk voetbalweer gehad. De velden waren prima en bijna geen enkele wedstrijd is in de regen gespeeld. Enkele teams zijn in de top geëindigd, andere teams wat lager. We hebben de JO19-2 en de JO11-2 als najaarskampioenen mogen huldigen. Mooie resultaten voor deze teams en hun trainers en begeleiders! Maar ook zij starten volgend jaar in de voorjaarscompetitie gewoon weer met 0 punten! Voor alle teams geldt dan: nieuwe ronde, nieuwe kansen! Maar nu eerst even lekker uitrusten en genieten van de kerstvakantie. De jeugdcommissie wenst iedereen fijne feestdagen en een gelukkig en sportief 2019!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.