post

Sportpark Woudlust 18 november 2018: een sfeerimpressie

Snijdende wind en een lekkere zon. Alle ingrediënten voor een mooie voetbaldag. Om 10:00 uur werd er gestart door Woudia 3 een prachtige mix van oud 1e elftal spelers en mannen die nooit ontdekt zijn. KGB deed niet onder aan onze mannen, maar ze wisten de winst binnen te halen. Niets zo lekker als een zwaar bevochten overwinning.

10:30 uur start van Woudia JO19-2, een team waarin het aanstormende talent rondloopt. Always Forward als tegenstander, altijd lastig en dat bleek. Net voor de rust een niet onverdiende gelijkmaker en na de rust stonden onze jonge helden al snel tegen een achterstand van 1-3 aan te kijken. Maar er werd niet bij de pakken neer gezeten, handelen en scoren, 5-3 winst na 90 minuten. Klasse.

Woudia MO17-1 begonnen om 12:00 uur, door de dubbelfunctie van uw fotograaf was er geen gelegenheid om hier foto’s van te maken. Gaat hij nog goed maken dit seizoen. Wel een fantastische wedstrijd die na een 3-0 ruststand werd afgesloten met een zwaar bevochten en bejubelde 6-5 overwinning. Top.

Om 14:00 uur twee wedstrijden: Woudia VR1 tegen wederom Always Forward maar dan VR2 en Woudia 1 tegen KSV uit Heerhugowaard.
We beginnen met Woudia 1, een wedstrijd waar alleen door de pupil van de week werd gescoord en de wedstrijd na 11 minuten werd gestaakt door de scheidsrechter vanwege een blessure bij hem. Deze wedstrijd komt dus nogmaals op het programma.

De dames waren gelijkwaardiger aan Always Forward dan de uitslag doet vermoeden. Hierover schrijven zij vast nog een boeiend en warm stuk.

Daarna de 3e helft met muzikale begeleiding uitgevoerd door de ervaren muzikant en topzanger Enrico Korst, samenspelend met de talentvolle Huub Sijm. Gezien de reacties voor herhaling vatbaar Om 19:00 uur werd de weg vrij gemaakt voor Miss Spic & Span Vera.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.