post

Wat een weekend!

Woudia bekert door na de knappe 0-1 overwinning op Hauwert! Dankzij de goal van ‘Choco Janna’, kunnen we het avontuur verlengen! Maar dat is niet het enige wat we dit weekend hebben gezien. In Zwaag hebben we oud-Woudiaan Thaam van Diepen zien voetballen tegen oud-gedienden van het land zoals Pierre van Hooijdonk, Strekers Frank- èn Ronald de Boer en Richard Witschge. Wie het vooral moest ontgelden door Thaams aanwezigheid was Michael Mols, die vannacht nog even wakker heeft gelegen van de zaag die werd uitgedeeld. Ook het 7×7 systeem, gespeeld door de dames 35+ was een succes! (Klik hier voor de foto’s) Dankzij hun snelle handelen hebben we een mooie competitie neer kunnen zetten. Dames, we hebben een nieuwe pagina voor jullie gemaakt, waar het up-to-date speelschema te vinden is: Klik hier, of check het senioren menu even.

VACATURES

Feestcommissie
Wat ook leuk is: We hebben afgelopen seizoen en tijdens de bekerpotten een paar pilots georganiseerd met livemuziek in (en buiten) de kantine. Nu is dat hartstikke leuk om te doen, maar we kunnen niet alles tegelijk toch. Daarom! Zijn wij op zoek naar 3 enthousiaste dames/heren van welke leeftijd dan ook die onze nieuwe feestcommissie zullen vormen. Jij en je team gaan 5 keer per seizoen (dit seizoen nog 4) ervoor zorgen dat de kantine of het terras vol staat tijdens een mooie thuispot. Samen met een bestuurslid overlegt jouw team de data en het plan, en voeren jullie het vervolgens uit in samenwerking met de betrokken commissies, bijvoorbeeld de kantine etc.

Webmaster
Voor woudia.nl zijn we op zoek naar een webmaster die bekend is met WordPress en uitstekend Nederlands spreekt en schrijft. Jij krijgt het beheer over woudia.nl en zorgt ervoor dat alle essentiéle informatie beschikbaar blijft en wordt op een zo toegankelijk mogelijke manier. Houd er rekening mee dat dit per week 1 á 2 uur zal kosten, afhankelijk van hoe handig je bent met WordPress. Heb je interesse? Klik dan hier en vul het contactformulier in. (woudia.nl/vacatures)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.