post

7 x 7 Dames 35+


From Untitled Album. Posted by Woudia on 9/16/2018 (45 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Dindua, KGB, Spirit en Woudia gaan de Dames 35+ najaarscompetitie aftrappen! In totaal gaan acht teams strijden voor de eerste titel, en dit zal beginnen op 14 september, 20:00 uur in Westwoud! En onze 7×7 dames zouden het hartstikke leuk vinden als er wat Woudianen langs de lijn staan om ze naar de overwinning te joelen! Dus, pak even de agenda erbij en blok vrijdag 14 september 20:00 tot 22:00 uur in de agenda, want we gaan ervoor. Dames, zet hem op!

Zo werd de start van een nieuw initiatief aangekondigd op de website van de club die zichzelf omschrijft als “Woudia, De Ferme Witte Knapen”. Op 14 september werden er uitsluiten Ferme Dames gespot op het trainingsveld.
In een geweldige sfeer werden hier de wedstrijden afgewerkt, zonder scheidsrechters. Er werd menig talent gescout, zelfs voor de selectie van Frank Knijn.

Ook tijdens de 3e helft bewezen de Ferme Dames over dezelfde capaciteiten toe beschikken als de Knapen. Het was gezellig en het bleef lang onrustig op Woudlust.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.