post

Nexus sponsor van de nieuwe JO14 tenues


“Nexus sponsor van de nieuwe JO14 tenues”

From Untitled Album. Posted by Woudia on 9/30/2018 (45 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Doordat we dit seizoen een extra team kregen in deze leeftijdsgroep, ontstond er een probleem: we hadden geen goed tenue voor de JO14. Gelukkig konden we heel snel een trouwe sponsor vinden: Niels Broers en zijn vrouw Roos waren direct bereid om ons te helpen en wilden met hun bedrijf Nexus sponsor worden van de nieuwe JO14 tenues. Daar zijn wij heel blij mee! Nexus is overigens ook al jarenlang sponsor van ons JO8 team en heeft nu dus een 2e team gesponsord!
Nexus is een ICT onderneming welke is gevestigd te Zwaagdijk en al vele jaren complete ICT oplossingen biedt voor het MKB. Met name telefonie- en automatiseringsvraagstukken zoals bijv. systeembeveiliging, cloud diensten, snelle en veilige verbindingen en onderhoud aan servers en netwerken zijn hier in goede professionele handen. Dus als u voor uw bedrijf ooit iets nodig hebt op dit gebied, dan weet u waar u moet zijn! Wegens drukke werkzaamheden lukte het voor Niels en Roos helaas niet om op korte termijn aanwezig te kunnen zijn voor een officiële tenue-uitreiking. Om het team toch zo snel mogelijk in de nieuwe tenues te laten spelen is daarom in goed overleg besloten om de tenues vandaag uit te reiken aan de JO14. Namens de jeugdcommissie bedanken wij Niels en Roos voor de sponsoring!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.