post

Gezocht! Dames van rond de 35 jaar

Een heel nieuw plan bij Woudia. We gaan beginnen met 7×7 voetbal! 7×7 voetbal? Ja, 7×7 voetbal. Speciaal voor dames. Een wedstrijdvorm die plaatsvindt op een wat kleiner veld, waar jij met je 6 teamgenoten gaat proberen om de winst te pakken. Nu zijn wij op zoek naar deelnemende vrouwen van rond de 35 jaar. Heb jij altijd al mee willen doen? Dan is dít de kans om jezelf aan te sluiten bij Woudia! Stuur een bericht naar jan@woudia.nl voor meer informatie!

Het vermoedelijke werstrijdschema:

vrijdag 14 september,
vrijdag 28 september,
vrijdag 13 oktober,
vrijdag 19 oktober,
vrijdag 2 november*
vrijdag 16 november*
*ligt aan de grootte van de competitie of als inhaalmogelijkheid bij afgelastingen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.