post

Thijmen Huisman kampioen van de Penaltybokaal

Thijmen Huisman kampioen van de Penaltybokaal

 Na de finale van het gezellige mixtoernooi waren de penalty kanonnen van de teams Woudia JO8, JO9 en JO10 aan de beurt om hun kunsten te laten zien.

De keeper van Woudia 1, Rick Manshanden, was bereid om hierbij als vrijwillige schietschijf te fungeren en Koos Schipper praatte het geheel weer op zijn vertrouwde wijze aan elkaar. Zoals hij de jongens kan interviewen en op hun gemak kan stellen dat is mooi om te zien, echt een rol die hem op het lijf geschreven is!

In deze penaltyfinale zaten de spelers van de JO8 (Jelte de Vries, Menno Liefhebber, Thijs Bot) en JO9 (Finn Snip, Vince Vreeker, Niek IJsselmuiden) in de ene poule en die van de JO10 (Thijmen Huisman, Chris Rood, Huub de Vries) in de andere poule. Onder grote publieke belangstelling gingen de mannen van start.

In de eerste poule hadden Finn, Jelte en Vince na 1 ronde evenveel penalty’s gescoord, dus moesten zij onderling nog uitmaken wie van hen de poule winnaar zou worden. De spanning steeg, maar Finn hield het hoofd koel en kwam als winnaar uit de bus. In de andere poule was meteen de eerste ronde de winnaar al bekend, dat was Thijmen. Beiden hebben nu dus al een beker verdiend, maar wie van de 2 pakt ook nog even de grote wisselbeker??

In de onderlinge strijd wist Thijmen de meeste penalty’s te scoren en werd daarmee de Woudia Penaltykampioen van het seizoen 2017-2018.

Gefeliciteerd Thijmen!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.