post

Koburg B.V. wordt nieuwe hoofdsponsor Minipupillen Champions League

Namens de deelnemende verenigingen Spirit ’30, De Valken, Woudia en WSW kan met veel plezier worden aangekondigd dat met ingang van het komende seizoen Koburg B.V. de nieuwe hoofdsponsor is van de Minipupillen Champions League. Koburg B.V. is een tulpenkwekerij en broeierij van kwaliteitstulpen, gevestigd aan De Gouw in Hoogkarspel.

De naam Koburg B.V. komt voort uit de achternamen van de oprichters Jan Koeman en Mieke van der Burg. Tegenwoordig runnen hun zonen Johan en Robert het bedrijf. Op de website van het bedrijf (www.koburg.nl) is meer informatie over deze mooie agrarische onderneming te lezen.

Deze week  hebben Jean-Paul Ligthart (Spirit ’30) en Ron Laan (De Valken) met directeur Robert Koeman de sponsorafspraak bevestigd met de ondertekening van het contract. Vanaf nu wordt hard gewerkt aan de nieuwe tenues voor alle minipupillen die komend seizoen aan de aftrap staan van de Champions League. Uiteraard volgt dan een fraaie presentatie van de nieuwe tenues en de teams die met de namen van Europese topclubs met heel veel plezier hun voetbalcarrière beginnen bij de deelnemende verenigingen.

Bij gelegenheid van de seizoensopening van de Minipupillen Champions League zullen uiteraard ook het bedrijf Koburg B.V. en de trotse directeuren Johan en Robert Koeman nader worden voorgesteld aan het publiek. Op de foto tekent directeur Robert Koeman (rechts), onder toeziend oog van Jean-Paul Ligthart (Spirit ’30, links), het contract en poseert hij bij de aanhanger waarop het bedrijfslogo goed te zien is.

Veel dank aan Johan en Robert Koeman voor hun enthousiaste bereidheid om met hun bedrijf Koburg B.V. het hoofdsponsorschap op zich te nemen, waarmee de continuïteit van de Minipupillen Champions League voor de komende 5 jaar is gewaarborgd.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.