post

Woudia Voetgolf 2018


From Woudia Voetgolf 2018. Posted by Woudia on 6/04/2018 (137 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Een prachtige avond, lekkere temperatuur, 15 teams (2 personen per team), een schitterend, maar bij delen lastig parcours en gezelligheid. Welke ingrediënten wil je nog meer voor een gezellige en toch sportieve avond bij jouw club.
Binnenkort verschijnt weer de jaarplanning voor het volgende seizoen; zet de datum voor het Voetgolf evenement in je agenda, blaas alle verjaardagen en andersoortige festiviteiten af, DIT MAG JE NIET MISSEN. De combinatie van walking football, concentratie, techniek en gezelligheid vind je nergens anders dan op dit evenement.
Georganiseerd door de mensen van het Mixtoernooi en daar verdienen ze een pluim voor. Het bleef na de prijsuitreiking nog lang gezellig onrustig op het Woudiacomplex. Tot volgend jaar.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.