post

Doe mee met de Rabobank Clubkas Campagne

Beste Woudianen,

Familieleden en velen die Woudia een warm hart toe dragen:

De Rabobank heeft besloten om met de fietssponsortocht te stoppen en hiervoor in de plaats is de Rabobank Clubkas Campagne gekomen. Hoe werkt de Rabobank Clubkas Campagne? Bij deze campagne zijn er twee partijen. Enerzijds de verenigingen en stichtingen die meedoen, en anderzijds de leden van de Rabobank die ogen stemmen op verenigingen en stichtingen naar keuze.

Elk lid van de Rabobank brengt vijf stemmen uit (max 2 per club). Deze stemming gaat online of op één van de Rabobank kantoren. Hoe meer stemmen, hoe meer geld we kunnen verdienen voor onze clubkas. De stemperiode is van 8 mei t/m 28 mei 2018. Alleen Rabobank leden mogen hun stem uitbrengen. Als je rekeninghouder bij de Rabobank bent, betekent dit niet dat je automatisch ook lid bent van de Rabobank.

Bent je nog geen lid? Gebruik dan onderstaande link voor informatie en hoe lid te worden van de Rabobank. Lid worden is zeer eenvoudig en er zijn geen kosten aan verbonden. https://www.rabobank.nl/particulieren/leden

Verdere informatie over de Rabobank Clubkas Campagne kun je vinden op:
https://www.rabobank.nl/lokale-bank/west- friesland/verdien-geld- voor-uw- club-rabobank-
clubkascampagne/

Stem op Woudia! Wij willen de opbrengst besteden aan nieuwe voetbaldoelen voor de jeugd.

Alvast hartelijk bedankt namens de jeugd voor uw stem!

De penningmeesters,

Ilona en Anja

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.