post

De Valken 1 – Woudia 1

From Tijdlijnfoto’s. Posted by Woudia on 8/01/2011 (524 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2

De Valken – Woudia is zojuist begonnen met een lekker zonnetje erbij maar met een straffe noord-Ooster wind. Opstellingen dit keer helaas niet beschikbaar. Woudia houdt de 1e 22 minuten goed stand tegen Valken maar heeft zelf het Valken-doel nog niet weten te bereiken. Geel voor Maurice na ogenschijnlijk lichte overtreding. Woudia weet met veel strijdlust tot rust de 0 te houden ondanks de vele aanvallen met doelrijpe kansen van Valken. Valken breekt uit; keeper uitgespeeld en 1-0. Valken maakt de 2-0. Coach Appelman grijpt in en brengt Sjors en Marijn in. Kopbal Sjors mist kracht na goede voorzet van Weijert. Vrije trap Ruud belandt op de lat. De Valken spelen Woudia-verdediging uit en maken de 3-0. Net nu Woudia wat beter in het spel begon te komen. Kor Mantel maakt ook de 3-0, uit rebound na doelpoging Christian Steenkamp. De buit is binnen, dat kan niet meer fout gaan. Het wordt nog erger: Valken maakt ook de 4-0. De Valken wint verdient van Woudia. Voor Woudia was het vanmiddag niet meer dan zoveel mogelijk ballen tegenhouden wat tot de rust goed lukte. Jammer dat er de 2e helft dan nog 4 invliegen.