post

Jeugdnieuws

JEUGDAGENDA 2017-2018

24-25 oktober 2017      Voetbal2daagse

30 oktober 2017            JC vergadering bij Nicolette Bijlsma

27 november 2017        JC vergadering bij Michèl Rood

2 december 2017          Slotronde najaar Champions League, alle CL teams spelen bij Woudia

2 december 2017          Sinterklaasmiddag voor de JO8, JO9 en spelers van de CL

18 december 2017        JC vergadering bij Jos Dekker

30 december 2017        Zaalvoetbaltoernooi in De Sluis

Aanmelden voor de Voetbal2daagse

In de herfstvakantie kunnen de spelers en speelsters van de JO10, JO12, JO13 en JO15 op dinsdag en woensdag meedoen aan de Woudia Voetbal2daagse, dit zijn elk jaar opnieuw 2 geweldige dagen! Voor EUR 45,– krijgen ze 2 dagen sport en spel, veel lol, een compleet tenue (shirt, broek, sokken), 2x tussen de middag eten en drinken. Voor degene die zich nog niet hebben opgegeven: je kunt dit nog doen tot uiterlijk 10 oktober! Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar: Larsvandiepen1995@live.nl en tevens EUR 45,– over te maken naar bankrekening NL40 RABO 0130295361 op naam van L.D van Diepen. Bij de betaling in de beschrijving graag de naam van uw kind vermelden. Zie ook de info elders op de site. De organisatie van de Voetbal2daagse is na vele jaren met ingang van dit jaar overgegaan naar een aantal nieuwe vrijwilligers. Wij bedanken de mensen die dit jarenlang met heel veel enthousiasme georganiseerd hebben en tevens wensen wij de nieuwe organisatie veel succes en plezier!

De Mini Champions League (CL) is weer gestart!

Onze jongste spelertjes, de mini’s, zijn inmiddels ook weer gestart met hun competitie: de Mini Champions League. De Mini Champions League is een samenwerking tussen 4 voetbalverenigingen: S.C. Spirit’30, WSW Voetbal, De Valken en Woudia. De organisatie heeft sinds kort een eigen website gekregen: www.minichampionsleague.nl. Neem hier eens een kijkje, want op deze site is alle informatie over de CL competitie te vinden en ook staan de deelnemende teams met foto op deze site. Wij hebben op dit moment 1 mini team dat aan de CL meedoet, na de winterstop kunnen we waarschijnlijk een 2e team inschrijven. Bij de eerste wedstrijdronde is er altijd een officiële loting: wie krijgt welke shirts? Het zijn allemaal prachtige shirts, dus uiteindelijk maakt het niets uit, maar soms is er toch een lichte voorkeur. Uit de loting is gekomen dat onze mini’s gaan spelen in het tenue van Parma. De Italiaanse club die, na een faillissement in 2015, de afgelopen jaren goede resultaten laat zien.

Zal het mini-Parma ook goede resultaten gaan behalen? Aan het enthousiasme van de spelertjes en de coach zal het niet liggen! Maar of je nou wint of verliest, dat maakt op die leeftijd niet uit, als je maar veel plezier hebt tijdens het voetballen! Daarom wordt, conform KNVB advies, voor de CL competitie geen ranglijst meer gepubliceerd. Ook worden met ingang van dit seizoen de wedstrijden anders verdeeld over de deelnemende verenigingen. Daardoor kunnen we de verschillende mini-teams veel vaker dan voorgaande jaren om 10.00 uur bij ons op het complex bewonderen. Wij wensen jullie veel succes en heel veel plezier voor het komende seizoen!

Fietsverlichting

De dagen worden langzaamaan weer wat korter. Graag aandacht voor jullie verlichting op de fietsen. Zorg dat al je verlichting het goed doet en zet deze aan als je na de training in het (schemer) donker naar huis gaat zodat je goed zichtbaar bent!

Trainingen in de herfstvakantie

Of in de herfstvakantie de training wel of niet door gaat, is afhankelijk van wat de trainer met jullie afspreekt. Sommigen trainingen gaan gewoon door, andere vervallen. Informeer dus even tijdig bij je trainer.

Wedstrijdverslagen en nieuwtjes toesturen

Graag willen wij alle spelers en speelsters vragen om regelmatig een stukje te schrijven over de door jullie gespeelde wedstrijden. We vinden het namelijk erg leuk om te lezen hoe het is gegaan, wat er beter kon of juist heel goed ging, of iets wat heel grappig was tijdens de wedstrijd of de training. Zo blijft iedereen op de hoogte van de ontwikkelingen in de diverse teams. Je kunt je verslag via onze nieuwe website heel eenvoudig insturen. In de blauwe balk, onder het kopje jeugd, staat: stuur je wedstrijdverslag in! Ook als je iets anders leuks hebt wat het vermelden waard is: mail het naar jeugd@woudia.nl, dan zullen wij het op de site vermelden!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.