post

Het minutenspel

Uitslag minutenspel Woudia – Zwaagdijk

Zondagmiddag 8 oktober stond in het teken van een heuse derby,

Woudia – Zwaagdijk. Uit beide dorpen waren veel toeschouwers op deze wedstrijd afgekomen, en wat toch wel opviel was het geroezemoes onder de supporters van Woudia dat het Westwoudse doelpunt waarschijnlijk snel zou vallen! Woudia kreeg echter de deksel op haar neus, want het was Zwaagdijk die zeer snel de 0 – 1 liet aantekenen. Niet getreurd alles was nog mogelijk, behalve dan dat door de eerste 7 namen een streep kon worden gehaald.

 

In de 8e minuut penalty Woudia met Max achter de bal om de 1 – 1 aan te tekenen.

Uw reporter had natuurlijk al lang gezien dat Gerard Broersen  zich al genoeglijk in zijn handen stond te wrijven met de gedachte dat de 50 euro voor hem zouden zijn. Het was alleen wachten totdat de bal het net liet bollen. Maar dat is nu het mooie aan voetbal niets is wat het lijkt. De bal werd gestopt door Robert Jansen, de keeper van Zwaagdijk. Ja dat was toch wel even balen voor Gerard.

 

De gelijkmaker van Gerwin was er een om in te lijsten, met een verwoestende uithaal scoorde hij in de 12e minuut de 1 – 1. Minuut 12 staat gelijk aan het Legioen van Feyenoord, uit betrouwbare bron is er door Erik vd Steen voor dit nummer veel geld geboden, echter hij wisselt iedere thuiswedstrijd van deelnemer, dus de organisatie kon niet aan de wens van Erik voldoen.

 

Het was Marga Kruger met haar 12e minuut die de winnaar werd van de 2e envelop van het minutenspel, Marga kreeg officieel uit handen van Jos Dekker medeorganisator van dit spel, de envelop met 50 euro overhandigd.

Marga heel veel plezier ermee.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.