post

Club van 50 nieuws

Beste leden en geïnteresseerden,

Bij deze wensen wij vanuit de commissie een ieder een gezond en sportief 2017 toe. Wij zijn dit kalenderjaar fanatiek begonnen! De eerste bijeenkomst hebben wij namelijk alweer achter de rug en dat betekend ook gelijk een nieuwe editie van het ‘Club van 50 nieuws’.

Het FIFA toernooi 2017 komt er aan, de organisatie is weer druk bezig met het realiseren van voldoende speelvelden en deelnemers zijn al vanaf het uitbrengen van het spel in training.
Wij hebben besloten om dit evenement te blijven sponseren en hiermee het initiatief van de organisatie te stimuleren. Succes jongens met de organisatie en we zijn zeer benieuwd wie er dit jaar met de titel ’FIFA KING van Woudia’ aan de haal gaat.

Ook hebben we afscheid genomen van een activiteit, de jaarlijkse bus naar Volendam.
We hebben meerdere jaren met veel plezier en succes, de jeugdcommissie de financiële mogelijkheid gegeven om een bus te laten rijden voor de jeugd naar Volendam voor een wedstrijd van de plaatselijke Fc. Wij willen bij deze de jeugdcommissie en in het bijzonder Ton Dekker bedanken voor zijn inzet en organisatiekwaliteiten om dit jaarlijkse evenement een succes te laten worden en wij staan open voor nieuwe ideeën.

Maar het grootste nieuws is dat er medio maart een compleet nieuw kozijn zal worden geplaatst in de voorgeven van de kantine. Mede door een bijdrage van bouwbedrijf Burgmeijer en het vakmanschap van Martin de Vries zal tijdens de mooie warme maanden die er aankomen, de samenhang van de kantine en terras vergroot worden en zal vanaf dit seizoen de muziek van DJ tijdens het mixtoernooi ook in de kantine te horen zijn!

Ook is het welkomstbord op een toezegging vanuit DTS 48 na helemaal rond en zal deze gelijk met het nieuwe club van 50 bord worden besteld. Als alles verloopt zoals verwacht dan zullen de naambordjes die nu op het oude bord hangen gelijk met de nieuwe contributie brief medio februari bij de leden op de deurmat vallen. Mocht je als oud lid interesse hebben in je eigen naambordje kun je deze kopen voor 5 euro.

We verwelkomen weer een nieuw lid op het bord van de club van 50 namelijk ‘Woudia 4’ die hiermee het eerste team is dat zich aanmeld als club van 50 lid, goed voorbeeld doet volgen!
Mocht u nog vragen, ideeën of lid willen worden mail dan naar [email protected].

Met vriendelijke groet,

De club van 50 commissie.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.