post

Samen op weg naar succes!

Beste Woudianen,

Van de jongens tot de meisjes, van de senioren tot de veteranen. Net zoals dat in een geolied team iedereen zijn eigen taak heeft, geldt dat ook voor de gehele club Woudia.

De kantine-vrijwilligers zijn onmisbaar voor het beleggen van de broodjes, de arbitrage voor het begeleiden van de wedstrijden en de supporters voor het aanmoedigen van onze spelers op het veld.

Dat supporten, dat doen we met elkaar. En af en toe komt het voor dat de arbitrage een bedenkelijke keuze maakt, of een speler een fout begaat. De Woudia-supporter is een ambassadeur van onze club, en daarom willen wij u ook wijzen op uw verantwoordelijkheid om samen de wedstrijd positief te benaderen. Juist op de momenten van twijfel/onbegrip is het zaak dat we naast elkaar staan, dit accepteren en begrijpen dat Woudia ons bindt.

Het is belangrijk om elkaar te respecteren. Gezamenlijk hebben wij het doel om een sportochtend of middag af te sluiten met een lach, en elkaar de week erop weer als voetbalvrienden te ontmoeten op ons terrein.

Namens het bestuur wil ik u vragen om dit mee te nemen in gedachte tijdens de volgende wedstrijd, en elkaar aan te spreken indien er in uw ogen morele grenzen worden overschreden.

De vrijwilligers staan tijdens uw eerstvolgende thuiswedstrijd weer met open armen klaar om u met een lach te ontvangen, zodat wij er samen weer een fantastisch weekend van kunnen maken tijdens onze weg naar succes!

Namens het gehele Woudia bestuur,

Kevin Bruggink

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.