Kantinedienst taken

Vooraf
– 1 uur voor de 1e wedstrijd de sleutels en geldkist ophalen bij Cees en Dora Bakker
(Dr.Nuijensstraat 47). De persoon die als 1e op de lijst staat haalt de sleutel. De tijden van
de kantinediensten worden aangegeven in het clubblad. Bij meerdere wedstrijden verdeeld
over de dag worden meerdere barvrijwilligers ingezet.

– Koffie zetten (gebruiksaanwijzing in de klapper, links om ‘t hoekje van het fust hok) en de
theeketel op de aanrecht vullen met water en aan de kook brengen, maar geen theezakjes
er in doen. Na het koken terug zetten op 60 graden.

– Afwasmachine vol laten lopen met een bekertje afwaspoeder in het water
(gebruiksaanwijzing ook in de klapper).
NB: Voor het gemak gebruiken we bij voorkeur wegwerpbekers voor de koffie/thee. Dit
scheelt veel werk in de keuken met de afwas.

– Suiker-melk-thee bakjes en de afvalbakjes in de kantine op tafel zetten.

Tijdens
Voor in de rust bekertjes limonade/thee klaar zetten. Voor de coaches op elk blad 2 koffie
erbij zetten + ingrediënten voor de thee/koffie (bekertje met suikerklontjes, koffiemelk en
roerstaafjes). In de kastjes en laatjes onder de aanrecht (rechts naast de frituur) vind je de
spullen die je nodig hebt. De speelduur van de wedstrijden staan in de klapper. Zorg dat de
bladen 5 minuten voor de rust in de kleedkamers staan (in samenwerking met de
terreindienst).

De volgende personen c.q. groepen hebben recht op consumpties (Woudia en DTS):
• Kantinedienst (2 x koffie, 2 x frisdrank, 1 x broodje per dienst);
• Terreindienst (2 x koffie, 2 x frisdrank, 1 x broodje per dienst);
• 1e + 2e elftal: koffie t.b.v. wedstrijdbespreking;
• Bij thuiswedstrijden 1e elftal: consumpties t.b.v. tegenstander, scheidsrechter,
bestuur, etc. (regelt bestuursdienst).

Bovenstaande hoeft niet te worden betaald c.q. genoteerd. De administratie van de kantine
houdt dit per speelweekend bij. Alle overige kantinebezoekers dienen direct contant te
betalen.

Indien er alcohol wordt geschonken, is een IVA-certificaat verplicht. Op zaterdag wordt er
geen bier getapt.

Na elke dienst
– Snoepkast (uit voorraad kastjes boven vriezer) en koelkasten (uit voorraad koelkast fust
hok) bijvullen;
– Stofzuigen (alleen op zaterdag);
– De bar schoonmaken, de toiletten nakijken en er eventueel een doekje overheen halen en
de keuken netjes achter laten, afwasmachine uit zetten.
– Afsluiten: Radiokast goed op slot, tussendeur bestuurskamer en nooduitgang dicht/op slot,
verlichting uit.
– geldkist + sleutels terug brengen bij Cees en Dora.

Versiedatum: maart 2016