post

Woudia-selectie neemt afscheid van Arjan ‘Arie’ van Diepen

De Woudia-selectie en het bestuur van Woudia hebben afscheid genomen van Arjan van Diepen. Alhoewel de spits al zo’n twee seizoenen niet meer te zien is op de zondagmiddag bij Woudia 1 is het nooit tot een officieel afscheid gekomen. Er was op een gegeven moment zelfs nog sprake van een terugkeer, maar zo ver kwam het uiteindelijk niet.

Arjan speelde zijn hele jeugd bij Woudia en hij maakte op 19-jarige leeftijd zijn debuut bij Woudia 1. Daarna is hij nooit meer weggegaan. Lange tijd in de spits bij Woudia 1, een aantal jaar in de spits bij Woudia 2 onder coach Peter Boekweit en de laatste paar jaar bij de selectie weer ouderwets in de punt bij het vlaggenschip.

Een afscheidswedstrijd of moment op de club dat hoefde van Arie niet en dat is veelzeggend. De watervlugge spits is bescheiden en staat zelf liever niet in het middelpunt. Maar geen afscheid nemen van een speler die bijna 20 jaar in de selectie heeft gespeeld is ondenkbaar. De spelersraad van de selectie heeft daarom in samenspraak met het bestuur toch een afscheidscadeau gegeven aan de nummer 9 van Woudia 1.

Helemaal gestopt is Arjan niet, ondertussen schittert hij alweer een tijdje bij Woudia 4. Mocht u nog een keer willen genieten van een echte spitsengoal of een watervlugge passeeractie, dan raad ik u aan om een wedstrijd van het 4e mee te pakken.