post

WOUDIA VERWELKOMT LOODS45 ALS NIEUWE SPONSOR

Op een steenworp afstand van het Woudia-complex bevindt zich een prachtige sportschool die de laatste jaren uitgebouwd is voor allerlei sportieve activiteiten.

Het is dus geen wonder dat Woudia en deze sportschool Loods45 elkaar vroeg of laat moesten kunnen vinden.

Op 11 april was een Woudia-jeugdteam daarom uitgenodigd om eens kennis te maken met de trainingen van Loods45, waarbij ze gelijk de nieuwe reserveshirts, die mede mogelijk zijn gemaakt door Loods 45, mochten uitproberen. Zoals u op de foto’s kan zien moesten de jongens én hun coaches onder leiding van sportschooleigenaresse Lisanne Braas gelijk flink aan de bak!

Woudia heeft met de steun van Loods45 3 sets reserveshirts kunnen aanschaffen: 1 voor JO13 tot JO15, 1 voor JO16 tot JO19 en 1 voor de senioren.

Daarnaast heeft Loods45 zich verbonden aan Woudia middels een reclamebord die langs het hoofdveld komt te staan.

V.V. Woudia en sportschool Loods45 zijn zeer verheugd over deze nieuwe samenwerking die wellicht nog tot mooie dingen in de toekomst kan leiden.

Bij Loods45 kun je terecht voor allerlei trainingen: Kettlebell training, BBB-45, Bodyshape, Kickboxen, Kick & Fit, Kick & Fun, Strong-45, Pump-45, Hit & Score, Total Balance, Steps Aerobics, Outdoor 45 en Fit-45+. Voor iedereen is er dus wel een passende training te vinden.

LOODS45: DE GEZELLIGSTE SPORTSCHOOL VAN HEEL WEST-FRIESLAND!

http://loods45.nl