post

ToekomstGroep trotse sponsor Mini Champions League 2024-2028

Met als motto ‘Het fundament voor morgen’ heeft zich de nieuwe sponsor van de Mini Champions League aangediend. De ToekomstGroep verricht werkzaamheden op het gebied van nieuwbouw en renovatie, verduurzaming en onderhoud, installaties en beheer van vastgoed. Het bedrijf heeft vestigingen Alkmaar, Amsterdam, Katwijk en in onze regio als vanouds in Andijk. Als visie heeft het bedrijf: “De toekomst ligt open. Het is onze verantwoordelijkheid er het goede mee te doen. Wij geloven dat iedereen de kans verdient te leven en te werken in gebouwen die toekomstbestendig, duurzaam en leefbaar zijn. Zo bouwen wij aan het fundament voor morgen.”

“Zo’n toekomstgerichte benadering sluit perfect aan bij de Mini Champions League, waar de jongste jeugd kennis maakt met voetbal”, vindt ook George Besseling, directielid van het bedrijf . “De jeugd heeft de toekomst en met onze sponsoring de komende jaren willen we dat uitstralen bij de deelnemende verenigingen Spirit ’30, Woudia, WSW ’30 en De Valken.”

Zodra in 2024 voor het eerst in de nieuwe tenues wordt gespeeld, zullen de deelnemende clubs hier extra aandacht aan besteden, maar in deze feestdagenperiode is het alvast fijn dit sponsornieuws naar buiten te kunnen brengen. Hiervoor was Koburg BV ruim 5 seizoenen lang de sponsor van de Mini Champions League, waarvoor veel dank.

Sponsorbord-Mini-Champions-League-ToekomstGroep-2100×800-fc