post

Woudia 4 zoekt het een stapje hogerop!

Na 2 jaar kampioen te zijn geworden, is er unaniem besloten om toch de promotie te maken en het een niveau hoger te zoeken.

Met het aantrekken van Weijert Beemster heeft de technische staf zijn selectie nagenoeg compleet maar met het verlies van Erik van der Steen zou een extra spits nog wel fijn zijn voor komend seizoen.

Erik heeft besloten om dit seizoen een stapje terug te doen om er in de toekomst 2 vooruit te maken. Een sieraad voor onze vereniging!

Na 3 vriendschappelijke potjes (beker) waarin we 2 keer wonnen en 1 verloren zijn we met redelijk veel vertrouwen het seizoen gestart met ASV ’55 als eerste echte krachtmeting.

Een waardige tegenstander tegen wie we de eindstand op 2-2 wisten te houden, een knap begin!

De laatste 4 wedstrijden werden gewonnen en Woudia 4 staat weer vertrouwd boven in de competitie.

Een kleine kanttekening, dit was tegen 4 teams uit het rechterrijtje en de euforie mag wel iets getemperd worden. Woudia 4 heeft de gave zich aan te passen aan het niveau van de tegenstander met afgelopen zondag het dieptepunt tegen Blokkers 4.

Laten we hopen dat de komende wedstrijden het niveau omhooggaat,1 want zondag 3 december staat de wedstrijd van het jaar op het programma, namelijk Spirit thuis. Ondanks dat we dit team voor de beker versloegen met 2-3, is de technische staf nog op zoek naar het niveau van vorig jaar.

Hoogtepunten tot nu toe:

  • Spits Pedro op dreef
  • Coach Robert scoort 2 keer knap met hoofd
  • Otis begint ook te scoren

Dieptepunten tot nu toe:

  • Captain Neal lang geblesseerd
  • Spits Arie ook geblesseerd
  • 3e helft verliezen we te vaak

Kortom, nog genoeg om voor te strijden dit seizoen!

Met sportieve groet,

Barry, Joost en Robert