post

Schouten Markeringen trotse sponsor van de JO8-1

Heel blij zijn wij met onze nieuwe tenue sponsor van de JO8-1, Schouten Markeringen. Aan het roer van dit bedrijf staat Rick Schouten. Voorheen was dit bedrijf ook bekend als Vlaar markeringen. Ruim 20 jaar hebben zij ervaring op het gebied van het zetten van markeringen en belijningen om bepaalde situaties in het dagelijks leven net wat soepeler te laten verlopen. Denk hierbij aan wegmarkeringen, verkeersborden, magazijnen, fabriekshallen, parkeergarages en uiteraard ook sportvelden. Hun logo prijkt vanaf nu op deze mooie tenues en daar zijn wij als Woudia dan ook weer erg trots op. Met twee zonen die bij Woudiavoetballen is Rick een bekend gezichten op Woudlust. Helemaal leuk is natuurlijk dat de oudste zoon van Rick, Otis, in de JO8-1 speelt. Namens Woudia heel erg bedankt Schouten Markeringen!