post

Finale nacompetitie Onze Gezellen – Woudia

Het zat er helaas niet in afgelopen zondag. Woudia 1 verloor onder zware omstandigheden tegen een kwalitatief sterke ploeg uit de 4e klasse. Zoals de trainer van Onze Gezellen in het NHD aangaf: “Als ik deze groep het hele seizoen had gehad hadden we bovenin de vierde klasse meegedraaid.” Geen schande dus voor de jonge ploeg van Kees Broers, maar natuurlijk wel een teleurstelling. In de competitie kreeg de ploeg slechts 7 doelpunten tegen en deze wedstrijd werd dat zelfde aantal tegendoelpunten bijna behaald.

Ondanks dit teleurstellende resultaat kan Woudia wel weer omhoog kijken. Vorig seizoen maakte Lex de Boer vanuit de O17 de overstap naar Woudia 1 en dit jaar deed Boyd Balk hetzelfde. Jonge spelers als Jelle Rijpkema en Job Koopmans debuteerden in het eerste en Michael Rinkel, Jan de Boer en Mike Bakker kwamen terug vanuit de lagere elftallen om in de selectie te voetballen. Zo werd de leegte opgevuld die achterbleef na het vertrek van meerdere sterkhouders uit het eerste. Gelukkig staan er altijd nieuwe sterkhouders op en kan Kees Broers doorbouwen naar volgend seizoen met deze jonge selectie. De jeugd heeft de toekomst!

Speciale dank aan alle supporters die het team hebben gesteund het hele seizoen en het bestuur en Jan Kuin van Kuin BV voor het regelen van de spelersbus en supportersbus voor de finalewedstrijd.