post

35e Leeflang Mixtoernooi op zondag 4 juni 2023

Na 3 jaar afwezigheid gaan we weer los! Op zondag 4 juni 2023 vindt het befaamde Leeflang  Mixtoernooi plaats. Alweer voor de 35e keer. De gemixte teams gaan strijden om de wisselbokaal, maar zoals jullie weten is de fairplay cup nóg belangrijker. Het belooft weer een sportieve dag te worden. De finale zal rond 12:45 uur worden gespeeld. Als toetje van dit mixtoernooi speelt Woudia 1 daarna een promotiewedstrijd (tenzij MOC alsnog ineenstort!) om zich terug te knokken naar de vierde klasse.

De spelers zijn inmiddels door de coaches benaderd om mee te doen, maar ook oud-leden zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen. Zij kunnen zich opgeven door een appje te sturen naar Koen: 06-29012267. Belangrijk: ook dit jaar spelen we in onze clubkleuren blauw en wit. Zorg er dus voor dat je beide kleuren shirts meeneemt!

Terwijl de Woudianen en oud-Woudianen een balletje trappen kunnen de jongste kids zich weer uitleven op de populaire springkussens. Verder wordt er door de jeugd nog gestreden voor de penaltybokaal, wat ook onderdeel uitmaakt van het programma. Als alle sportieve activiteiten erop zitten kan het feest beginnen. DJ Cees Weel zal de muzikale bijdrage leveren dus het sfeertje zal niet ontbreken! We hopen op een uiterst sportief toernooi met een hoop gezelligheid.

Voor vragen of opmerkingen kunt u een van de commissieleden bereiken.

Met mixgroeten van de Mixcommissie,

Carlo Stap, Giel Neefjes, Koen van Puffelen, Janneke Beerepoot en Anne Schipper

Nog even de regels:

Er wordt op halve veldjes gespeeld met ploegen van zes spelers en één keer. Er worden deze dag een x-aantal wedstrijden gespeeld. Deze worden verdeeld in 2 poules (A en B). De winnaars van beide poules spelen de finale. De wedstrijden duren 15 minuten en de finale zal zo snel mogelijk na de laatste poule wedstrijd plaatsvinden.

Overige regels

1. Het eerstgenoemde team speelt in het WIT en de andere in het BLAUW (dus iedereen graag 2 shirts meenemen).

2. Iedere gewonnen wedstrijd levert 3 punten op en een gelijkspel 1 punt.

3. Bij een gelijkspel worden penalty’s genomen en de winnaar daarvan krijgt één punt extra.

4. De uitslagen worden door de scheidsrechters doorgegeven aan de wedstrijdcommissie.

5. Het begin en het einde van de wedstrijden wordt omgeroepen door de wedstrijdleiding.

6. Er is geen buitenspel en dames-doelpunten tellen dubbel en ook bij de penalty’s. (Dus maak daar gebruik van heren…)

7. Vrije trap mag niet in enen en keepers mogen niet uittrappen.

8. Elke wedstrijden kunnen er Fairplay-punten verzameld worden. Wees sportief en denk om je scheenbeschermers!