post

Coaches en trainers bedankt!

Afgelopen dinsdagavond hebben we het seizoen afgesloten met een bedank-avond voor de coaches en trainers. Zij maken het o.a. mogelijk dat onze jeugdleden met veel plezier kunnen voetballen en dat is heel waardevol. Bij binnenkomst leverden de coaches de teamtassen in, zodat deze weer gereed gemaakt kunnen worden voor volgend seizoen. Vervolgens ging iedereen zitten met koffie of thee. De jeugdcommissie vertelde kort wat er afgelopen seizoen gebeurde en wat er volgend seizoen op stapel staat. Af en toe waren er vragen en ontstonden er constructieve discussies. De Jeugdcommissie heeft deze welkome input genoteerd en gaat daarmee aan het werk. Ook was er tijd voor een gezellige quiz die gewonnen is door ‘De man van glas’. Hij werd beloond met een dinerbon. Helaas moesten we ook van wat vrijwilligers afscheid nemen, zij werden in het zonnetje gezet door voorzitter Sandra Balk. Niet iedereen was aanwezig maar het bedankje is later bij hen thuis langs gebracht. Wij bedanken Ruud van Kampen, Carlo Stap, Nordin Dekker, Simone Wijnker en Bernard Koops! Michel Rood stopt weliswaar als coach maar gelukkig gaat hij nog wel door in de Jeugdcommissie. Onder het genot van een drankje hebben we nog gezellig wat nagepraat. Coaches en trainers, nogmaals ontzettend bedankt voor jullie inzet – op naar volgend seizoen!