post

Zondag 19 juni – Leeflang Mixtoernooi

Op zondag zullen de gemixte teams weer strijden om de felbegeerde “Leeflang-mix-toernooi-bokaal”. Dit wordt soms gezien als de belangrijkste trofee, maar het gaat uiteindelijk om de “Fair-Play cup”!

De spelers zijn inmiddels alweer door de coaches benaderd om mee te doen en ook de aanmeldingen via de email of WhatsApp stromen binnen! Het wordt dit jaar een beetje spannend hoe het eerste elftal van Woudia er voor zal staan, waardoor wij de indeling van de teams nog niet volledig in kunnen vullen. Wij hopen er op dat zij zich maandag veilig gaan spelen, maar erbestaat een kans dat zij nog nacompetitie gaan spelen. Ook kunnen Vrouwen 1 en Woudia 4 nog voor een verrassing zorgen, want deze ploegen spelen mogelijk nog voor het kampioenschap! Wij proberen er voor te zorgen dat de eerste indeling (concept) zo spoedig mogelijk met jullie gedeeld kan worden!

Belangrijk: Ook dit jaar spelen we niet meer in de rode en witte shirts, maar spelen we in de prachtige clubkleuren blauw en wit! Neem dus een blauw en wit shirt mee of verzorg een compleet tenue voor het gehele team!

Oud-leden kunnen zich opgeven via WhatsApp / SMS 06 29 01 22 67 of e-mail: [email protected].

Terwijl de Woudianen en oud-Woudianen een balletje trappen, kan de jongste jeugd zich ook dit jaar weer uitleven op het springkussen. Na de finale van het Mixtoernooi is er ook weer de spannende finale van de penaltybokaal van de jeugd. Dit zal direct na de finale van start gaan! 

Als de sportieve activiteiten erop zitten dan kan het feest in de sfeervolle en gezellige tent beginnen. De voorgaande edities was het altijd een groot feest en wij verwachten dat wij er samen met Cees Weel weer een mooie seizoen afsluiter van gaan maken!

Wij willen onze sponsors graag hartelijk bedanken, want zonder onze sponsors kunnen wij deze dagen niet verzorgen!

We hopen dat het ook dit jaar weer een uiterst sportief toernooi wordt en dat er over het feest nog lang nagepraat zal worden, maar Woudianen kennende zal dat geen enkel probleem zijn!!!

Heeft u vragen of opmerkingen, dan weet u een van onderstaande personen vast wel te bereiken!

Met mixgroeten van de Mixcommissie,

Carlo Stap, Sandra Leek, Koen van Puffelen, Jan van Kampen en Giel Neefjes

Nog even de regels:

Er wordt op halve veldjes gespeeld met ploegen van zes spelers en 1 keeper. Er worden deze dag een x-aantal wedstrijden gespeeld, deze worden verdeeld in 2 poules. Je kunt spelen in Poule A of Poule B. De winnaars van beide poules spelen de finale. De wedstrijden duren 20 minuten en er is 5 minuten om te wisselen en in te spelen.

Overige regels:

1. Het eerstgenoemde team speelt in het WIT en het andere in Blauw (dus iedereen graag 2 shirts meenemen.)

2. Iedere gewonnen wedstrijd levert 3 punten op en een gelijkspel 1 punt.

3. Bij een gelijkspel worden er penalty’s genomen en de winnaar daarvan krijgt één punt extra.

4. De uitslagen worden door de scheidsrechters doorgegeven aan de wedstrijdcommissie.

5. Het begin en het einde van de wedstrijden worden omgeroepen door de wedstrijdleiding.

6. Er is geen buitenspel en de dames-doelpunten tellen dubbel en ook bij de penalty’s. (Dus maak daar gebruik van heren…)

7. Vrije trap mag niet in enen en keepers mogen niet uittrappen.

8. Elke wedstrijden kunnen er Fair-Play punten verzameld worden. Je kunt met je team o.a. punten krijgen voor het dragen van scheenbeschermers, de juiste kleding (kleur shirts), sportief spel, samenspel en het niet maken van overtredingen! De rest spreekt voor zich!