post

Jeugdnieuws

Nu we richting einde van het voetbalseizoen gaan, zijn we ook alweer druk bezig met de nieuwe teamindeling met bijbehorende trainers en coaches. Zoals elk jaar is dit weer een hele puzzel, we hopen snel hierover meer te kunnen vertellen. Helaas hebben we het Albert Heijn Woudia Jeugdtoernooi moeten aflasten doordat er te weinig teams van andere verenigingen zich hebben aangemeld. We hopen dit volgend jaar wel weer te kunnen organiseren en zullen eerder starten met de communicatie hieromheen. Dit jaar was dat door de lock down niet eerder mogelijk. De spelers van de JO11-1 mogen zich deze maand verheugen op het internationale voetbaltoernooi in Abbehausen. Alles wordt volledig door de ouders georganiseerd. We wensen het team en begeleiders heel veel plezier. Op 28 juni zullen we het seizoen afsluiten met een bedankavond voor de trainers en coaches. Aanvang 19:30 uur. Zonder hun inzet kunnen we nu eenmaal niet bestaan. Op 2 september hebben wij de openingsavond gepland tussen 18:00-21:00 uur. Dan starten we het seizoen, we doen leuke spelletjes en maken een teamfoto. Tevens zal ook gestreden worden om de penaltybokaal. We hopen dat alle jeugdleden hier bij kunnen zijn, ook de spelers van de mini champions league zijn van harte welkom. Meer informatie volgt. 3 september start de KNVB het nieuwe voetbalseizoen weer op en gaan de competities weer van start, de mini champions league start waarschijnlijk iets later. Hierbij een overzicht van belangrijke data om alvast in je agenda op te schrijven.

Groetjes de Jeugdcommissie