post

Tussenstand Woudia TeauTeau (3)

Na twee zwaarbevochten overwinningen tegen MOC (0-2) en Sporting Andijk (2-1) ziet het er alweer iets beter uit voor de ferme witte knapen. Ook de wedstrijd tegen Kwiek moet nog worden ingehaald dus er kan langzaam weer naar boven worden gekeken.

Het naar boven kijken geld ook voor verschillende deelnemers van het TeauTeau spel. Zo voorspelden Carlo, Luuk, Edwin, Stef Djaëlla, Aad en Antoinette de exacte uitslag van MOC – Woudia (0-2). De wedstrijd van afgelopen zondag Woudia – Sporting Andijk (2-1) werd door Elma, Marijn, Denny, Stefan, Ilse en Lars precies goed voorspeld.

Denny heeft hierdoor een ruime voorsprong van 6 punten op de nummers twee gecreëerd. Onderin zijn de verschillen heel erg klein met Paul op de laatste plaats op dit moment. Kan hij net als Woudia de afgelopen weken de punten pakken om zo de weg omhoog te vinden?

Willen de deelnemers die vorig seizoen of dit seizoen nog niet de €5,- hebben overgemaakt naar: NL49 RABO 0329 3388 11 (In de beschrijving: TEAUTEAU + je eigen naam) dit zo snel mogelijk regelen.

Tussenstand na speelronde 13