post

TUSSENSTAND WOUDIA TEAUTEAU

Na de verloren wedstrijd van Woudia uit bij Zwaagdijk zijn we precies op de helft van de competitie aangekomen. Pascal Hendriksen stond na de laatste tussenstand bovenaan maar heeft deze plek nu af moeten staan aan Denny Stam. De afgelopen vijf wedstrijden wist Woudia-1 alleen de drie punten te pakken tegen DWB-1. De wedstrijden tegen Strandvogels, St. George, Berkhout en Zwaagdijk werden telkens met één doelpunt verschil verloren en dit had Denny meerdere keren goed voorspeld. Ook Raoul Stap wist omhoog te klimmen op de ranglijst, hij neemt de 2e plek over van zijn vader.

Het is voor Woudia en de mensen onderin te hopen dat er snel gewonnen gaat worden door Woudia 1. Zij hebben Woudia 1 aan het begin van dit seizoen hoger ingeschat en staan hierdoor onderaan op de ranglijst. Op naar meer punten in de tweede seizoenshelft!

Tussenstand na speelronde 11: