post

Altijd weten wanneer je moet rijden? Let dan nu op!

Ieder team zal het wel eens hebben meegemaakt. Te weinig auto’s om naar de uitwedstrijd af te reizen. Dat is met de functie Vervoer in de Voetbal.nl app verleden tijd. Je ziet dankzij deze handige functie in één oogopslag of er voldoende auto’s zijn.

Dit biedt heel veel mooie mogelijkheden en neemt veel onduidelijkheid weg. De functie Vervoer is alleen beschikbaar binnen de Voetbal.nl app.

Wat moet je doen?

 1. ZORG DAT JE GOED GEKOPPELD BENT
  Alleen KNVB-leden die onderdeel zijn van het team kunnen gebruik maken van Vervoer. Zowel spelers als staf kunnen dit invullen bij elke officiële wedstrijd.

Kijk hier of je goed gekoppeld bent

 1. TEAMMANAGERS KUNNEN MEER
  Teammanagers krijgen binnen Vervoer aanvullende mogelijkheden. Zo kan je als teammanager van jouw team het vervoerschema van jouw teamgenoten invullen.

Bekijk hier hoe je teammanager wordt, of dat je dit al bent

 1. RIJSCHEMA INVULLEN
  Je kunt je aanwezigheid invullen door naar een wedstrijd in de nabije toekomst te gaan. Daar kun je onder het kopje ‘Vervoer’ laten weten of je wel of niet kunt rijden, of dat je op eigen gelegenheid naar de wedstrijd gaat. Jij, je teamgenoten en de stafleden zien zo in één oogopslag wie er rijden én met wie er geen rekening gehouden hoeft te worden.
 1. TUSSENSTAND DELEN
  Om ervoor te zorgen dat alle teamleden op de hoogte zijn van het rijschema, is het mogelijk om een tussenstand van het vervoersoverzicht te delen. Zo deel je bijvoorbeeld een overzicht van wie er rijdt, mee wilt rijden of op eigen gelegenheid komt via WhatsApp. Ook ziet iedereen dan direct wie zijn voorkeuren nog moet opgeven.