post

Woudia 90-jarig jubileum (Feestweekend) uitgesteld

Het was een moeilijke beslissing. Door de onvoorspelbaarheid van het Coronavirus en de aansluitende regelgeving vanuit de overheid en de adviezen van het RIVM, heeft het Woudia bestuur in samenspraak met de Jubileumcommissie besloten om de Jubileumviering van 10, 11 en 12 september te verplaatsen naar een nader te bepalen datum. Er wordt niet vanuit gegaan dat de Jubileum dit jaar nog plaats zal vinden. De commissie en het bestuur gaan op zoek naar een nieuwe datum en deze zal na het besluit gecommuniceerd worden op woudia.nl.

Namens deze weg ook direct een diepe buiging voor de energie die de Jubileumcommissie heeft gestoken in deze driedaagse viering, ondanks het risico dat op de loer lag. Joris, Sandra, Gerard, Ilse en Luuk; Bedankt! We hopen dat we volgend jaar de viering wel kunnen uitvoeren!