post

Woudia 90 jaar jubileum weekend 10, 11 & 12 september

Het is mooi geweest. We hebben meer dan een jaar niet gevoetbald, en we hebben ook wel weer zin in een feestje! Woudia bestaat dit jaar op 11 september 2021 90 (NEGENTIG) jaar. Dat gaan we na deze ongelooflijk tragische periode natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan. Daarom pakken we gigantisch uit dit weekend! Vrijdag 10 september gaan we ons brein tarten met een speciale Woudia Jubileum Voetbalquiz. Een mix van jouw algemene voetbalkennis, in combinatie met Woudia kennis.

Zaterdag 11 september is een hele volle Woudia dag. We beginnen met de jeugd die allerlei activiteiten op het sportpark gaan ondernemen. Meer informatie volgt natuurlijk, maar we zijn nog volle bak bezig om alles op poten te zetten.

Ook hebben we een mooie Escape Room fietstocht georganiseerd, waar jullie een bijzonder mysterie op gaan lossen. Samen met jouw team ga je de hort op, en fietsen jullie in groepsverband richting (hopelijk) de oplossing van deze bijzondere opgave!

Als de kinderen lekker rozig worden, het fietsmysterie is opgelost en de kelen droog; pas dan barst het feest los bij Woudia. Natuurlijk hebben we een knallend feest om te vieren geregeld zodat we niet alleen op het Jubileum kunnen proosten, maar ook samen kunnen uitkijken naar weer een fantastisch voetbalseizoen.

Tot slot hebben we zondag ook een fantastische parel op het program. Het Mixtoernooi. Velen van jullie kijken ieder jaar weer reikhalzend uit naar dit toernooi en aansluitende feest. En dit jaar is het niet anders. De Mixcommissie is keihard bezig om het toernooi weer in de puntjes te organiseren. Het enige dat jij hoeft te doen is inschrijven en de kicksen uit het vet te halen!

Details over elke afzonderlijke dag volgen op deze website, dus houdt het goed in gaten!