post

Woudia JO13-1G – Westfriezen JO13-2

Zaterdag 29 augustus 2020

Vandaag om 10.00 uur de eerste wedstrijd voor JO13-1G van dit seizoen en wel tegen de Westfriezen JO13-2. Bij de start van dit seizoen zijn er toch wel een aantal grote veranderingen ten opzichte van vorig jaar. Wij spelen nu op een heel veld, met de grote doelen en spelen met buiten spel dus met een vlagger. Ook moeten we nu ingooien in plaats van indribbelen als de bal over de zijlijn is gegaan.

Woudia heeft de hele zomer kunnen doortrainen, met dank aan Lars, en dat zag je wel terug op het veld.

Nadat de scheidsrechter had gefloten voor het begin van de wedstrijd waren we meteen van plan om deze wedstrijd te gaan winnen. We gingen voor elke bal en er werd heel leuk gevoetbald. 

Voor de rust konden we genieten van 2 doelpunten van Woudia en 1 van de Westfriezen. De doelpunten van Woudia werden gemaakt door Huub 1-0 en Chris Rood 2-0 en toen moesten we toch een tegen doelpunt incasseren 2-1 dit was ook de ruststand. In de rust kregen we drinken en hebben wij nog wat tips gekregen om nog meer doelpunten te kunnen maken.

Na de rust kwamen de Woudianen weer fris en fruitig het veld op en waren nog niet klaar met doelpunten maken. Via Finn werd het 3-1 en even later ook 4-1. Jelte wist ook het doel nog te vinden en maakte er 5-1 van. De Westfriezen kwamen toch nog een doelpuntje terug een mooi schot die voor onze keeper Wietse onhoudbaar was 5-2. Dit is ook de eindstand.

Groeten,

Marith Schagen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.