post

Jeugdnieuws

Jeugdtoernooi: deze week is het verdere verloop van de overheidsmaatregelen bekend gemaakt en zijn deze slechts heel beperkt aangepast naar aanleiding van de ontwikkeling van de gezondheidsrisico’s. Dit betekent helaas dat ons jeugdtoernooi dit seizoen niet doorgaat en ook zal er dit seizoen geen finale van de penaltybokaal worden gespeeld.

Sportmogelijkheden voor de jeugd: er is bij de verlenging van de corona maatregelen gelukkig wel een stukje ruimte gegeven voor mogelijkheden om kinderen weer samen te laten sporten. Hieraan zijn wel diverse voorwaarden verbonden, dit is mede afhankelijk van de leeftijdsgroep. Wij zijn momenteel, i.o.m. de trainers, druk bezig met het afronden van het plan van aanpak hoe wij aan de  jeugd weer training willen gaan geven. Dit plan van aanpak moeten wij indienen bij de gemeente en van hen moeten wij dan de goedkeuring krijgen om dit plan te mogen uitvoeren. Er mag op dit moment helaas dus nog niet getraind worden. Zodra wij de trainingen weer mogen hervatten zullen wij jullie z.s.m. informeren. Daarbij zullen dan ook de voorwaarden duidelijk worden aangegeven en de regels waar iedereen zich heel strak aan moet houden. Bij het niet goed naleven van deze regels en/of de instructies van de trainers is er geen discussie mogelijk: je bent dan niet meer welkom om te komen trainen. Wees je ervan bewust dat het alleen onder strikte voorwaarden mogelijk is om te komen trainen. Dit is in het belang van ieders gezondheid! Het is ook in ieders belang om de daarbij geldende regels te volgen zodat we niet het risico lopen dat de trainingen weer worden stilgelegd, want dat zou zonde zijn! In deze bijzondere tijd is het wel heel lekker om even met elkaar, onder voorwaarden, te kunnen trainen, laten we allemaal ons best doen om dit goed te laten verlopen!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.