post

Woudia weet achterstand te keren in bloedstollende wedstrijd!

Weer een belangrijke wedstrijd vandaag. Voor zowel Oosthuizen als Woudia. Uit een corner, gedragen door de wind, komt Oosthuizen op 1-0. Tevens de ruststand. Na rust heeft Woudia wat meer voordeel van de soms sterke wind. Via een kopbal Jim vanuit corner door Ruud, maakt Woudia gelijk. 1-1. Uit één van de mooiste aanvallen scoort Arjan 1-2. Een 2e vloeiende aanval brengt de 1-3 op het scorebord! Speciaal voor het publiek wordt het 2-3. Spanning blijft. Woudia krijgt een penalty, Jim neemt hem onberispelijk en scoort. 2-4. Na een heftige week: Heerlijk, 2-4 winst.

From Oosthuizen – Woudia. Posted by Woudia on 3/09/2020 (33 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.