post

Jeugdnieuws

JEUGDAGENDA 2019-2020

6 juni 2020                   Deen jeugdtoernooi

7 juni 2020                   Finale penaltybokaal en mixtoernooi    

3-5 juli 2020                 Abbehausen toernooi JO11-1

Spelregelbewijs: Dit seizoen zijn alle jeugdleden die zijn geboren in het jaar 2003 aan de beurt om het spelregelbewijs te behalen. De spe(e)l(st)ers die in 2003 zijn geboren moeten hun spelregelbewijs uiterlijk eind van dit seizoen hebben behaald, anders mogen zij het seizoen 2020-2021 niet voetballen! Woudia heeft als doelstelling dat iedereen uiterlijk mei het spelregelbewijs heeft behaald, anders hebben we problemen bij de nieuwe teamindeling voor volgend seizoen. De betreffende spe(e)l(st)ers krijgen bericht hierover en kunnen er dan mee gaan starten. Denk nou niet: “ooh mei, dat duurt nog een hele tijd”, want voor je het weet is het zover. Het voorjaar komt er straks aan, misschien wel examens, proefwerkweken, etc., etc. en dan ontbreekt het je aan de tijd. Nu zijn er soms wedstrijden en trainingen afgelast, gebruik deze tijd om je spelregelbewijs te halen! Het is niet moeilijk, als het goed is zijn de (meeste) regels al bekend voor je. Hierbij het verzoek om tijdig het spelregelbewijs te behalen en om er op korte termijn mee aan de slag te gaan!

Afgelastingen checken: in deze periode van het jaar worden helaas regelmatig wedstrijden afgelast. Via onze website, de app Voetbal.nl, de groepsapps per team in WhatsApp en de “ouderwetse tam-tam”, wordt bekend gemaakt als er afgelastingen zijn. Houdt deze mogelijkheden dus goed in de gaten, ook als je staat ingedeeld voor terrein- of kantinedienst. Dan voorkom je dat je voor niets op pad gaat!

FIFA toernooi: afgelopen zaterdag werd in de kantine het FIFA toernooi 2020 gespeeld. In de middag kon de jongste jeugd zich uitleven op de Xboxen en ’s avonds ging de oudere jeugd de strijd aan. In totaal waren er ruim 50 deelnemers en zoals je op de foto’s elders op de site kan zien, ging het er weer fanatiek aan toe. Wij bedanken de organisatie ontzettend voor het organiseren, het was weer een groot succes!

Deen jeugdtoernooi: de oplettende lezer had het wellicht hierboven in de jeugdagenda al gezien, de datum van het jeugdtoernooi is verplaatst naar 6 juni 2020 en de datum van de finale van de penaltybokaal naar 7 juni 2020. Voor zover je dat nog niet gedaan had: zet de datums in je agenda of op de kalender. Als je dat eerder al wel gedaan had: pas de datums aan naar de gewijzigde datums! Zie ook de info over het mixtoernooi 2020 elders op de site.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.