post

Corona update: Alle wedstrijden en bijeenkomsten afgelast tot 1 juni 2020

Zojuist is bekend geworden dat voor alle voetbalverenigingen de aankomende wedstrijd tot 1 juni worden afgelast. Eerder zijn alle wedstrijden al afgelast in verband met het Coronavirus tot 6 april, maar na cirisberaad is besloten dit te verlengen. Ook bijeenkomsten op het terrein van Woudia zijn afgelast en verboden. Wij willen u hierbij ook vragen om zich niet te begeven op het terrein. Hier zal, zoals aangegeven, door de autoriteiten actief op gecontroleerd worden. Laten we ons houden aan de regels die gesteld zijn door het kabinet en KNVB, zodat we zo spoedig mogelijk elkaar weer kunnen ontmoeten op Sportpark Woudia.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.