post

Kijktip: Woudia VR1 – Zouaven VR1 | Zondag 26 januari 15:15

Soms. Soms moet je weleens een beetje duwen en trekken om iets voor elkaar te krijgen. Dat is wat een select groepje binnen het zeer jonge Vrouwenelftal nog niet eens zo lang geleden heeft gedaan. Als je ergens in gelooft, dan heb je eigenlijk 50% van het werk al gedaan. De belangrijkste boodschap? Samen is niet alleen. Door samen te werken en te blijven strijden, kom je uiteindelijk op een plek waarvan je nooit had gedacht er in de buurt te komen.

Zondag 26 januari is zo’n dag. Na zo lang hard werken, dikke verliezen en zware katers, gaat Woudia Vrouwen 1 meedoen in de top. Nog niet voor het kampioenschap, maar wel in de buurt. Samen met trainer Jeroen, teammanager Paulien en de vaste aanhang langs de lijn kan Woudia VR1 op een gelijk aantal punten komen te staan met de Zouaven.

Maar, soms is het lekker om net dat extra zetje in de rug te krijgen. Dat extra zetje om de bal erin te peren in plaats van nog maar een keer voor te leggen. En juist dat zetje, daar nodigen we jou voor uit. Laten we samen vlak voordat de winterzon ondergaat onze vrouwen aanmoedigen! Dan drinken we daarna een welverdiende driepunten Jillz.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.