post

JO-15 weet eerste drie punten mee te nemen uit Purmerend

Even een kort verslag van de wedstrijd van vandaag. Onze tweede wedstrijd tegen Purmerend, je kon aan alles merken dat we er zin in hadden. Zeker was dat we de misstanden van de vorige wedstrijd wilden recht zetten.

We begonnen goed aan de wedstrijd en zette Purmerend meteen vast, waar door we veel kansen kregen om te scoren. Er werd goed gekeken en gecoacht naar elkaar er was rust in het team en er werd goed gecombineerd. Bij vlagen mooie aanvallen, alleen het doelpunt wilde niet vallen.

In de rust complimenten gegeven over het verzorgde spel en de concentratie. Tweede helft bleven we doorgaan met hetgeen waar we de eerste helft mee waren geëindigd. Purmerend kon niet in hun spel komen omdat de druk van ons op de bal vrij hoog was. Een mooie actie vanaf rechts bracht de bal in het strafschop gebied, en met een bekeken schot van Dave zagen we de bal in het doel gaan. Een verdiende 1-0 wat ook werd gevierd door onze supporters die ons in de kou stonden aan te moedigen. Maar wat een doelkansen hebben we gehad.

Het einde van de wedstrijd kwam in zicht, dat was te merken! Purmerend ging toch voor de gelijkmaker. Maar door twee harde schoten van Purmerend die door twee schitterende reddingen van onze keeper Jannes werden gepareerd bleef het 1-0 . Een knappe overwinning en de eerste 3 punten, het was een zeer sportieve wedstrijd en een leuke wedstrijd om naar te kijken. Volgende week weer thuis, maar dan tegen de meiden van Alkmaar. Iedereen een fijn weekend en bedankt voor de support.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.