post

Jeugdnieuws december

JEUGDAGENDA 2019-2020

4 januari 2020       Woudia zaalvoetbaltoernooi in De Kloet

13 juni 2020           Deen jeugdtoernooi

14 juni 2020           Finale penaltybokaal en mixtoernooi

3-5 juli 2020           Abbehausen toernooi JO11-1

Trainingen in de kerstvakantie: In de kerstvakantie zijn er geen trainingen, tenzij de trainer anders met jullie afspreekt. Informeer dus even bij je trainer. Vanaf 6 januari zijn de trainingen weer volgens het schema.

Zaalvoetbaltoernooi: ons jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi in de kerstvakantie is op zaterdagmiddag 4 januari 2020 in De Kloet in Grootebroek. We hoorden al van diverse spelers dat ze er weer heel veel zin in hebben. Wij ook! We spelen van 12.00 tot 17.30uur. Er zijn verschillende aanvangstijden, zie het bericht hierover op de website en facebook. We hopen op een grote opkomst van spelers en publiek en wensen iedereen heel veel plezier!

Kerststerren: Vorig weekend hebben we kerststerren verkocht. De verkopen zijn heel goed gegaan, bijna alle kerststerren zijn verkocht. Dank aan onze leverancier, de rijders, de lopers en natuurlijk aan al onze trouwe kopers!

Gebruik zaal de Schalm bij afgelasting wedstrijden: Als de wedstrijd is afgelast, of er is geen wedstrijd gepland maar je wilt toch met je team even lekker voetballen, kun je hiervoor 3 keer per seizoen gebruik maken van de sportzaal van de Schalm. Dit geldt voor alle jeugdteams t/m de JO15 pupillen. Deze teams hebben de mogelijkheid om samen met hun begeleider de sportzaal van de Schalm 3 x te gebruiken op de zaterdag (tenzij er al een andere reservering is op dat moment) in de maanden december t/m februari. Als je hiervan gebruik wilt maken dan kan de begeleider contact opnemen met Michèl Rood op telefoonnummer 06-10898046 of 0228-721904.

Teamactiviteit: Gedurende het seizoen kunnen de (begeleiders van de) jeugdteams een teamactiviteit organiseren. Sommige teams doen dit tijdens de winterstop en andere bijv. als een mooie en gezellige afsluiting van het voetbalseizoen. Woudia stelt per jeugdspeler een vergoeding beschikbaar voor (een deel van) de gemaakte kosten. Deze bijdrage is EUR 6,– per jeugdspeler. De begeleiders kunnen na afloop van de activiteit de bijdrage aan de penningmeester vragen. Dit kan rechtstreeks ([email protected] of [email protected]), of via iemand van de jeugdcommissie ([email protected]). Willen jullie ons er na afloop ook van laten meegenieten door een stukje en eventuele foto’s naar ons te mailen om op de site te plaatsen? Dit kan naar [email protected] Alvast bedankt!

Fijne dagen: Nog even en dan is het 2020. Afgelopen jaar is voorbij gevlogen, het lijkt wel of de tijd steeds sneller gaat. We hebben onlangs de JO15 als najaarskampioen mogen huldigen. Een mooi moment voor de spelers van het team en hun trainers en begeleiders. Na de winterstop gaan we, als de velden en het weer het toelaten, in januari met de voorjaarscompetitie van start, nieuwe ronde, nieuwe kansen! Nu eerst even lekker uitrusten van alle drukte op school en werk en genieten van de kerstvakantie. De jeugdcommissie wenst iedereen fijne feestdagen en een gelukkig en sportief 2020!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.