post

Woudia JO12 bekercompetitie wedstrijd verslagen:

Opnieuw een hele reeks aan mooie verslagen van Woudia JO12. Ga zo door mannen!

Woudia JO12-1 – Zouaven JO12-2 (4-5)

We moesten om tien uur thuis tegen zouaven de wetstrijd begon en het werd al snel 0-1 voor Zouaven. Het score verloop stond niet op de App, maar we verloren net aan met 5-4. We hadden goed gevoetbald maar het lukten net niet. Volgende keer beter.

Chris Deken

Westfriezen JO12-2 – Woudia JO12-1 (0-5)

Woudia JO12-1 – West Frisia JO12-1 (7-1)

zaterdag 5 oktober moesten we tegen de West Frisia. het was een spannende en moeilijke wedstrijd maar na een aantal minuten stond het 1-0 dat doelpunt werd gemakt door Huub allen toen hadden we iets te veel vertrouwen want het stond daarna meteen 1-1. dat was een eigen doelpunt.
na een tijdje stonden we weer voor door Joeri, vanaf dit moment gingen het heel goed en we hadden daardoor weer zelfvertrouwen. het stond toen 2-1. Joeri had al snel weer gescoord dat was de 3-1. toen werd de eerste goal van Chris R gemaakt dat was de laatste van de eerste helft toen stond het 4-1.
na de eerste helft had ik gescoord dat was de 5-1, daarna had Chris R de 6-1 en de laatste goal van de wedstrijd gescoord uiteindelijk was het dus 7-1. de tegenpartij had geen geluk want de bal ging steeds over en naast en op de lat maar soms ging hij recht op doel alleen Wietse had hem de hele tijd klem door hem hadden we de 7-1 behouden.

Groetjes Thijmen Huisman

Sporting Andijk JO12-1 – Woudia JO12-1 (6-2)
De eerste helft begon niet heel goed ,want we kwamen 1-0 achter. Daarna werd het ook 2-0. Tijdens de time out was er een goed gesprekje gevoerd. Jammer genoeg werd ook nog voor rust de 3-0 gescoord. Toen was het rust. Toen de tweede helft begon scoorde we gelijk 3-1. En was er door de keeper zelf gescoord, hij dook hem namelijk zelf over de lijn. Daarna kwamen er weer twee goals van Andijk. Na de time out in de 2e helft maakten we 5-2 en als laatste werd er gescoord door Andijk. En de eind stand was uiteindelijk 6-2.

Groetjes Chris Rood

Zaterdag 9 november 2019: Woudia JO12-1 tegen SC Andijk JO12-1

Het begon al speciaal, want Michel werd gefilmd over zijn hart. Er werd gefilmd voor televisie, voor de NTR. Dat zijn de zenders Nederland 1, 2 en 3. Het wordt uitgezonden in maart. Maar wanneer is nog niet bekend.
Toen kwam er ook een mevrouw van de tv in de kleedkamer en ze zei dat we net alsof moesten doen. Dat de camera er niet was. Dus we mochten er ook niet inkijken en toen begon de wedstrijd.

Woudia vs Andijk!

1e kwartier waren we erg goed.. volgas… maar toen scoorde Andijk uit hun eerste aanval al meteen. En toen het 2e kwartier. Nu weer meteen uit hun 2e aanval weer een goal. Maar Lars schreeuwde wat dingen en toen scoorde wij Woudia onze eerste. Maar toen scoorde hun twee keer: eentje met de corner die wij weg gaven eb toen dekte we ook niet goed. En de ander goal van hun was een heel mooi afstandsschot straks over de grond.

Rust: limo drinken.

Toen we weer het veld opkwamen storte het van de regen. 1e kwartier was helemaal niks aan tot het einde toen wij scoorden: 2-4. Toen 1 minuutje rust.
En toen we weer verder gingen scoorde hun meteen de 2-5 en toen was het alweer af. Geen penalty’s, alleen nog lekker onder de warme douche!

Groetjes Finn Snip

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.