post

Jeugdnieuws november

JEUGDAGENDA 2019-2020

30 november 2019    Sinterklaas bij Woudia voor de CL, JO8 en JO9

4 januari 2020           Woudia zaalvoetbaltoernooi in De Kloet

13 juni 2020               Deen jeugdtoernooi

14 juni 2020               Finale penaltybokaal en mixtoernooi

3-5 juli 2020               Abbehausen toernooi JO11-1

Voetbal2daagse: op 22 en 23 oktober was in de herfstvakantie weer de jaarlijkse Woudia Voetbal2daagse. Het waren opnieuw 2 zeer geslaagde dagen waar de bijna 90 deelnemers volop van hebben genoten! Wij bedanken de organisatie (Lars, Luuk, Kas, Mark, Ruud, Gijs), de dames van de catering (Vera, Laura, Sanne) en de assistent-cateraar en fotograaf (Alex) die dit met elkaar mogelijk hebben gemaakt! Zie het uitgebreide verslag en de vele mooie en leuke foto’s elders op de site.

Kleedkamers netjes achterlaten: wij vragen alle teams om de kleedkamers netjes achter te laten na gebruik. Dit geldt zowel bij de thuiswedstrijden als bij de uitwedstrijden. Het is namelijk geen reclame voor Woudia als er bij andere verenigingen een smerige kleedkamer door ons wordt achter gelaten! Willen de coaches erop toezien dat alles netjes is bij vertrek?

Fietsverlichting: we zitten inmiddels in de wintertijd, het wordt dus weer eerder donker, zeker als het slecht weer is. Graag nogmaals aandacht voor jullie verlichting op de fietsen. Zorg dat al je verlichting het goed doet en zet deze aan als je naar en van de training fietst in het (schemer) donker, zodat je goed zichtbaar bent!

Kleding voor de trainingen: om blessures te voorkomen wordt er vanaf heden in lange broek getraind.

Zaalvoetbaltoernooi: ons jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi in de kerstvakantie is op zaterdagmiddag 4 januari 2020 in De Kloet in Grootebroek. Zet deze datum alvast in de agenda, meer nieuws hierover volgt nog via de website en facebook!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.