post

Club van 50 kopt voorzet feilloos in !

Afgelopen week kwam het bericht door dat de beamer voor het grote scherm in de kantine aan vervanging toe was. Het bestuur van de Club van 50 kon deze prachtige voorzet niet missen en kopte deze onmiddellijk in door een nieuwe beamer aan te schaffen.

De nieuwe beamer zal a.s. zondag al in werking zijn zodat o.a. “El Classico” AJAX-Feyenoord messcherp op het grote scherm te zien zal zijn. In tegenstelling tot in de JC-Arena zullen Feyenoord-supporters in de Woudia-kantine wel welkom zijn. Een mooie kans dus voor de grote schare Feyenoord-aanhangers uit Westwoud. Andere supporters zijn uiteraard ook van harte welkom. “Hoe meer zielen, hoe meer vreugd”.

De aanschaf van de nieuwe beamer past overigens streeploos in het doel van de Club van 50: extra middelen voor Woudia verschaffen waar zo veel mogelijk Woudia-leden profijt of plezier van kunnen hebben.

Wilt u lid worden van de Club van 50, neem dan contact op met de bestuursleden van de “CvV”, te weten Rob de Decker, Jeroen Schouten, Michel Koppes of Maarten Appelman, of stuur een e-mail naar [email protected].
Naar wens kunt u voor 25, 50 of 75 Euro lid worden en daarmee dit soort fantastische initiatieven steunen.
Zie ook: https://www.woudia.nl/club-van-50/

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.