post

De Valken 1 – Woudia start competitie 2019/2020


From De Valken 1 – Woudia 1. Posted by Woudia on 9/23/2019 (27 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2

Gelukkig was de zon er. 3 minuten gespeeld en 2-0 achter. Organisatie achterin?! Ruud vond dat er wat moest gebeuren en krulde een geweldig schot via binnenkant paal in het net 2-1. Weer teveel ruimte voor de Valken 3-1. Half uur een prachtige aanval zorgt voor een 2e doelpunt. Splijtende pass van Maurice en Arjan maakt keurig af. 3-2. Rust. We zoeken de kleedkamer op met een 3-2 achterstand. Ohoh, na de 4-2 wordt het pijnlijk. 86e minuut 5-2 voor Valken.5-2 verlies. Gauw vergeten maar. Komende zondag revanche nemen tegen ALways Forward. Sponsortechnisch gesproken een beladen wedstrijd.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.