post

Jeugdnieuws juli

JEUGDAGENDA 2019-2020

Week van 26 augustus    Starten de trainingen

28 augustus 2019            Flessenactie

30 augustus 2019            Startavond jeugdteams, o.a. spullen ophalen

31 augustus 2019            Eerste jeugdwedstrijden voetbalseizoen 2019/2020

Vakantie!  Velen van jullie zijn al zo goed als klaar op school en nog een paar dagen dan begint ook voor de basisschool de vakantie. Een heerlijk vooruitzicht! Wij waren in de afgelopen periode druk met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen en dit schiet inmiddels al goed op. Als tastbaar resultaat staat de nieuwe (voorlopige) teamindeling voor 2019-2020 op de site. Achter de schermen wordt nog volop gewerkt aan het in orde maken van de materialen etc., zodat het eind augustus allemaal klaar is bij de start van het nieuwe seizoen. De jeugdcommissie wenst iedereen nog even succes met de laatste loodjes en daarna een hele mooie vakantie!

Start trainingen: De trainingen gaan weer van start in de week van 26 augustus. De trainers kunnen (i.v.m. bijv. kermis of vakantie) echter iets anders afspreken met jullie. Houdt elkaar dus op de hoogte!

Flessenactie: Op de woensdag na de kermis (28 augustus) komt de jeugd van Woudia weer graag bij u langs om u van uw lege statiegeldflessen te verlossen. Als u al vóór de kermis lege statiegeldflessen heeft, wilt u die dan ook voor ons bewaren? Het is voor ons namelijk geen enkel probleem en een kleine moeite om deze dan ook meteen voor u op te ruimen. Wij zijn u 28 augustus graag van dienst met onze “statiegeldflessen ophaalservice”!

Start seizoen: Op vrijdag 30 augustus starten we het nieuwe seizoen met de jeugdpupillen startavond en het weekend daarna beginnen de eerste wedstrijden. Verdere informatie over deze startavond volgt t.z.t. via de website.

Wijziging samenstelling jeugdcommissie: Tijdens de jaarlijkse jeugdtrainers- en jeugdbegeleidersavond hebben we afscheid genomen van Heleen en John. Beiden hebben vele jaren in de jeugdcommissie gezeten (John vanaf 2013 en Heleen zelfs al vanaf 2008!) en toonden allebei een hele grote inzet voor en betrokkenheid bij onze jeugd. We zullen John nog regelmatig bij Woudia blijven tegenkomen, want hij gaat vanaf volgend jaar bij de senioren voetballen. Heleen blijft achter de (beeld)schermen de zaken voor het jeugd wedstrijdsecretariaat regelen, daar zijn we blij mee! Daarnaast zijn veel van haar werkzaamheden en activiteiten anders verdeeld en neemt Marco een aantal zaken over. Als opvolger voor John hebben we een hele goede opvolger gevonden in de persoon van Rob Huisman. Rob is een echte Woudiaan en waarschijnlijk bij velen van jullie al wel bekend! Wij zijn Heleen en John heel veel dank verschuldigd voor hun jarenlange inzet en wensen Rob veel succes en plezier bij het werk voor de jeugdcommissie.

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.