post

Sfeeractie op Woudiacomplex

De oplettende bezoeker van het Woudiacomplex heeft al kunnen waarnemen dat er weer veel gebeurt. Zaterdag 4 mei is er binnen en buiten geschilderd door verschillende mensen, onder de bezielende leiding van Paul Vlaar, hagen gesnoeid (leve de grensrechter van de selectie), reclameborden op de tribune schoon gemaakt. Daarnaast is het plantenbakkenplan van onze directeur/beheerder Woudiacomplex, Patrick de Boer, uitgevoerd. Zaterdag gebouwd, zondag ff gebeitst door Edwin en Karin Blokker.
Vandaag zijn deze bakken afgevuld met de rijkste grondsoort die er bestaat en onder leiding van ons aller Wilma van plantjes voorzien. Mooie nieuwe omheining van het terras. Patrick laat overigens weten dat iedere handige donder in de vereniging die mee wil doen aan onderhoud enzo, zich bij hem kan aanmelden. Van harte welkom.
Missing gallery end-tag.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.