19 mei; wedstrijden, kampioenschap, vips en afscheid op Sportpark Woudlust


“Laatste thuiswedstrijd Woudia 1, spannend duel bij DTS D1, VIP-tribune, een pupil vd week, een afscheid en een kampioenschap: Woudia 5. Afsluitend met snoeiharde muziek, bleef het lang onrustig op Woudlust.”

From 19 mei 2019 Bijzondere dag op Woudlust. Posted by Woudia on 5/20/2019 (198 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Laten we kort zijn over de wedstrijd Woudia 1 – Kwiek, eigenlijk maar 1 hoogtepunt; de publiekswissel van de afscheidnemende Weijert Beemster. 12 jaar in de hoofdmacht, zelden een training of wedstrijd gemist, altijd op karakter en strijdlust de wedstrijd in, nu kiest Weijert voor zijn carrière. Het ga je goed vriend.
Nog 3 opvallende feitjes: op de VIP-tribune genoten de vips van een exclusief uitzicht, bediening en vooral van de winddichtheid van hun kleding. Bij Woudia zet je VIPS in de wind, niet in het zonnetje. Onder begeleiding van hels kabaal betrad het 5e “mannen” team van Woudia het complex op de platte wagen, het kampioenschap was een feit door de 2-3 winst op en bij Blokkers. Goud en bier voor de mannen, gefeliciteerd. Op het kleinste veld van het sportcomplex vond een spannende wedstrijd plaats van het vlaggeschip van DTS. Met respect voor tegenstander en scheidsrechter wordt er met enorme inzet gespeeld, chapeau voor de dames. Heren voetballers ga eens kijken en leren hoe je ook met tegenstanders en scheidsrechter om kunt gaan. Ter afsluiting van de dag was er muziek. Muziek die door het geluidsniveau een flinke test op het verse schilderwerk van Paul deed. Conclusie: een prima dag op sportpark Woudlust en Paul is geslaagd voor de test.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.