post

Voorbeschouwing Woudia 1 – SV WMC 1

Waard ’75-Molen Boys Combinatie

Vanmiddag komt SV WMC BIJ Woudia op bezoek. WMC is een fusieclub en de afkorting staat daarom voor Waard ’75-Molen Boys Combinatie. Het is de redactie niet bekend of WMC ooit bij Woudia gespeeld heeft; de kans is dus groot van niet.

Uitschieters tot wel 14-0

Na afgelopen seizoen als keurige middenmoter in de 4e klasse B te zijn geëindigd, zag de club WMC met lede ogen aan dat trainer Arnold de Block met een groot aantal 1e-spelers naar een naburige club vertrok. Dit heeft de selectie van WMC uiteraard geen goed gedaan. Het is daarom niet verwonderlijk dat de club dit seizoen matig presteert. Alle 19 tot op heden gespeelde wedstrijden werden verloren, met uitschieters tot wel 14-0 (2 weken geleden tegen St. George). Het is knap dat het team, ondanks de zwaar tegenvallende resultaten, o.l.v. trainer/coach Rajesh Biseshar de moed en werklust er in weet te houden en door blijft spelen in deze competitie die eigenlijk een maatje te groot (b)lijkt te zijn. Ondertussen schijnen er enige oudgedienden het team van WMC versterkt te hebben en uit de statistieken blijkt dat er daardoor in ieder geval meer doelpunten door WMC worden gemaakt. Opvallend is wel dat Always Forward op 3 maart j.l. maar nipt met 2-3 van WMC wist te winnen.

Taaie tegenstander

Begin november won Woudia de uitwedstrijd bij WMC met 0-5 maar toen bleek wel dat WMC een taaie tegenstander kan zijn want het eerste doelpunt viel pas na de rust.

8 wedstrijden 16 punten

Over het vertoonde spel van Woudia van de laatste tijd zijn de meningen nogal verdeeld. De resultaten liegen er echter niet om. Feit is namelijk dat Woudia de laatste 8 wedstrijden achtereen ongeslagen is en met deze 8 wedstrijden 16 punten behaald heeft. Een keurig gemiddelde van 2 per game dus, hetgeen alle critici de mond zou moeten snoeren.

Sowieso respect

Vandaag kan trainer Frank Knijn weer beschikken over Weyert Beemster, Sven van Diepen en Gijs van Kampen maar is Thomas Sijm niet present. Ook zijn er kansen voor spelers die nog geen ‘vaste waarde’ zijn om zich te bewijzen zoals bijvoorbeeld junior Luuk de Boer, die vorige week voor het eerst in de basis stond, en de altijd hard werkende Lars van Diepen. Daarnaast zien we vanmiddag misschien ook spelers van het 2e die veelal de meeste tijd ‘op de bank’ moeten slijten een invalbeurt krijgen. Deze jongens verdienen sowieso respect voor hun geduld en het is voor hen altijd mooi als ze op het hoogste niveau een balletje mee kunnen trappen.

Wij wensen u een doelpuntrijke en plezierige middag op Woudlust !

M.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.